Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
Title: Стратегічне управління підприємствами харчової галузі
Стратегическое управление предприятиями пищевой отрасли
Strategic business management of the food industry
Authors: Довгаль, Олена Валеріївна
Довгаль, Елена Валериевна
Dovhal', Olena
Keywords: стратегічне управління
стратегія
базові стратегії
оперативне управління
стратегическое управление
стратегия
базовые стратегии
оперативное управление
strategic management
strategy
basic strategy
operational management
Issue Date: 2015
Citation: Довгаль О. В. Стратегічне управління підприємствами харчової галузі / О. В. Довгаль. // Ефективна економіка. - 2015. - № 1.
Abstract: Досліджено теоретичні аспекти стратегічного управління підприємством. Розглянуто стратегію підприємства як основу стратегічного планування. Наведено порівняльну характеристику стратегічного та оперативного управління підприємством та розглянуто перехід з одного управління до іншого.
Исследованы теоретические аспекты стратегического управления предприятием. Рассмотрены стратегии предприятия как основу стратегического планирования. Приведена сравнительная характеристика стратегического и оперативного управления предприятием и рассмотрены переход из одного управления в другое.
The theoretical aspects of strategic management. Considered strategy of the enterprise as a basis for strategic planning. The comparative characteristic of strategic and operational management and discussed the transition from one administration to another. We characterize the application of strategic management. The classification of the basic strategies of enterprises. We describe three levels of strategy. Characterized model strategy. The influence of strategic management at the company.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3087
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.