Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Никончук, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-20T06:45:28Z | - |
dc.date.available | 2018-04-20T06:45:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Нікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212 | - |
dc.description.abstract | У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | виноградарство | uk |
dc.subject | технологія переробки | uk |
dc.subject | контроль якості | uk |
dc.subject | виноробство | uk |
dc.title | Технологія переробки винограду | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nikonchuk_N.TPV_KL.pdf | 596,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.