Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
Назва: | Технологія переробки винограду |
Автори: | Нікончук, Наталія Володимирівна Никончук, Наталья Владимировна Nikonchuk, Nataliya |
Ключові слова: | виноградарство технологія переробки контроль якості виноробство |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Нікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nikonchuk_N.TPV_KL.pdf | 596,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.