Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
Назва: Технологія переробки винограду
Автори: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Ключові слова: виноградарство
технологія переробки
контроль якості
виноробство
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Нікончук Н.В.. Технологія переробки винограду [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підготовки 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Нікончук Н.В. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 84 с.
Короткий огляд (реферат): У курсі лекцій майбутнім спеціалістам агрономічного профілю спеціалізації "Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва" викладено основні поняття про виноград, як сировину для промислової переробки, основних технологічних процесах виробництва різних типів виноградних вин, безалкогольних продуктів, комплексне використання вторинної сировини і відходів виробництва, контроль якості продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3212
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikonchuk_N.TPV_KL.pdf596,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.