Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Назва: Технологія консервування
Автори: Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
Ключові слова: консервування
харчова промисловість
технологічні вимоги
овочівництво та плодівництво
зберігання і переробка
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Нікончук, Н. В. Технологія консервування [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. ф-ту агротехнологій денної форми навч. напряму підгот. 8.09010101 "Агрономія" спец. "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" / Н. В. Нікончук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Харчування людства завжди залежало від двох факторів: сезонності виробництва харчових продуктів та їх збереження. Більшість продуктів швидко псується, тому люди давно почали шукати способи зберігання тривалий час. З давніх часів поширені способи консервування: сушіння, виноробство, квашення – уповільнювали, але не припиняли псування продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3216
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikonchuk_N.TK_KL.pdf400,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.