Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Панфилова, Антонина Викторовна | - |
dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-20T09:33:45Z | - |
dc.date.available | 2018-04-20T09:33:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Панфілова, А. В. Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 33 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228 | - |
dc.description.abstract | Кормовиробництво як галузь аграрного виробництва має забезпечувати тваринництво достатньою кількістю якісних, збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основні напрями розвитку цієї галузі — інтенсифікація польового і лучного кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів, поліпшення їх структури і якості. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | кормовиробництво | uk |
dc.subject | біологічні основи | uk |
dc.subject | аграрне виробництво | uk |
dc.subject | тваринництво | uk |
dc.subject | заготівля кормів | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.title | Біологічні основи кормовиробництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Panfilova_A.BOK_KL.pdf | 426,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.