Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorПанфилова, Антонина Викторовна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.date.accessioned2018-04-20T09:33:45Z-
dc.date.available2018-04-20T09:33:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПанфілова, А. В. Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 33 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228-
dc.description.abstractКормовиробництво як галузь аграрного виробництва має забезпечувати тваринництво достатньою кількістю якісних, збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основні напрями розвитку цієї галузі — інтенсифікація польового і лучного кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів, поліпшення їх структури і якості.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкормовиробництвоuk
dc.subjectбіологічні основиuk
dc.subjectаграрне виробництвоuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectзаготівля кормівuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.titleБіологічні основи кормовиробництваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Panfilova_A.BOK_KL.pdf426,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.