Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Назва: | Біологічні основи кормовиробництва |
Автори: | Панфілова, Антоніна Вікторівна Панфилова, Антонина Викторовна Panfilova, Antonina |
Ключові слова: | кормовиробництво біологічні основи аграрне виробництво тваринництво заготівля кормів сільське господарство |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Панфілова, А. В. Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 33 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кормовиробництво як галузь аграрного виробництва має забезпечувати тваринництво достатньою кількістю якісних, збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основні напрями розвитку цієї галузі — інтенсифікація польового і лучного кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів, поліпшення їх структури і якості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Panfilova_A.BOK_KL.pdf | 426,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.