Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Title: Біологічні основи кормовиробництва
Authors: Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна
Panfilova, Antonina
Keywords: кормовиробництво
біологічні основи
аграрне виробництво
тваринництво
заготівля кормів
сільське господарство
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Панфілова, А. В. Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 33 с.
Abstract: Кормовиробництво як галузь аграрного виробництва має забезпечувати тваринництво достатньою кількістю якісних, збалансованих за вмістом поживних речовин кормів. Основні напрями розвитку цієї галузі — інтенсифікація польового і лучного кормовиробництва на основі прогресивних технологій вирощування кормових культур, заготівлі та зберігання кормів, поліпшення їх структури і якості.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3228
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panfilova_A.BOK_KL.pdf426,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.