Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Назва: Мікробіологія молока та молочних продуктів
Автори: Кириченко, Віктор Анатолійович
Кириченко, Виктор Анатольевич
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Кот, Стах Петрович
Kot, Stah
Ключові слова: Збудники молочнокислого бродіння
пастеризація молока
збудника бруцельозу
Пропіоновокислі бактерії
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мікробіологія молока та молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / В. А. Кириченко, С. П. Кот. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 43 с.
Короткий огляд (реферат): Фахівець технолог зобов'язаний вміти проводити мікробіологічні дослідження молока і молочних продуктів при отриманні, зберіганні, переробці, транспортуванні і в місцях їх реалізації, повинні мати поглибленні знання і практичні навики з мікробіології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiologija_moloka_i_molochnyh_produktiv.pdf306,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.