Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Title: Розвиток кооперації в овощепродуктовому підкомплексі.
Развитие кооперации в овощепродуктовом подкомплексе.
Development of cooperation in vegetables grocery subcomplex.
Authors: Лесік, Ірина Миколаївна
Лесик, Ирина Николаевна
Lesik, Iryna
Keywords: кооперація
розвиток
канали реалізації
комплексні заходи
кооперация
развитие
каналы реализации
комплексные меры
сooperation
development
sales channels
comprehensive measures
Issue Date: 2012
Citation: Лесік І. М. Розвиток кооперації в овощепродуктовому підкомплексі / І. М. Лесік // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. – 2012. - № 1 (30), Т. 2. – С. 138-141.
Abstract: У статті досліджено сучасний рівень кооперації в агропромисловому комплексі України, рівень якого значно нижчий, ніж у розвинених країнах світу. Визначено роль кооперації у становленні та зміцненні економічних відносин між суб’єктами господарювання. На основі вивчених наукових публікацій відомих вчених сформовано основні напрямки ефективного розвитку овочепродуктового підкомплексу на кооперативних засадах. Зазначено, що впровадження дієвого механізму управління з максимальним використанням регіональних можливостей сприятиме розвитку кооперації.
В статье исследовано современный уровень кооперации в агропромышленном комплексе Украины, уровень которого значительно ниже, чем в развитых странах мира. Определена роль кооперации в становлении и укреплении экономических отношений между субъектами хозяйствования. На основе изученных научных публикаций известных ученых сформированы основные направления эффективного развития овощепродуктового подкомплекса на кооперативных началах. Отмечено, что внедрение действенного механизма управления с максимальным использованием региональных возможностей способствовать развитию кооперации.
In the article the current level of cooperation in the agricultural sector of Ukraine, the level of which is much lower than in developed countries. The role of the co-operation in the development and strengthening of economic relations between the entities. Based on a study of scientific publications of famous scientists formed the main directions of development of effective vegetable product sub complex on a cooperative basis. It is noted that the implementation of effective control mechanism with the maximum use of opportunities to promote the development of regional cooperation.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/332
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лесік_ 3.pdf226,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.