Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Туз, Максим Сергійович | - |
dc.contributor.author | Туз, Максим Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Tuz, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-07T08:02:51Z | - |
dc.date.available | 2018-05-07T08:02:51Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Туз, М. С. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки винограду" [Електронний ресурс] : для студ. ф-ту агротехнологій 5 курсу денної форми навч. з напрямку підгот. 7.09010101 "Агрономія" / М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 77 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472 | - |
dc.description.abstract | На Південь України виноградна лоза потрапила ще в дохристиянську епоху. Завезли її сюди переселенці з материкової Греції (міста Мілет). Початок розвитку цієї галузі було покладено в Ольвії – містідержаві, заснованому на правому березі Південнобузького лиману в VI ст. до н. є. Стародавні ольвіополіти вважали виноград «дарунком неба» і залишили нам у спадок не тільки технологію виготовлення вина, а й усталену віками етику його вживання. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | виноградарство | uk |
dc.subject | технологія переробки | uk |
dc.subject | виноробство | uk |
dc.subject | історія розвитку | uk |
dc.subject | сучасний стан | uk |
dc.subject | проблеми галузі | uk |
dc.title | Технологія переробки винограду | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tuz_M.KL_TPV.pdf | 336,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.