Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергеевич-
dc.contributor.authorTuz, Maksym-
dc.date.accessioned2018-05-07T08:02:51Z-
dc.date.available2018-05-07T08:02:51Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТуз, М. С. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки винограду" [Електронний ресурс] : для студ. ф-ту агротехнологій 5 курсу денної форми навч. з напрямку підгот. 7.09010101 "Агрономія" / М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 77 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472-
dc.description.abstractНа Південь України виноградна лоза потрапила ще в дохристиянську епоху. Завезли її сюди переселенці з материкової Греції (міста Мілет). Початок розвитку цієї галузі було покладено в Ольвії – містідержаві, заснованому на правому березі Південнобузького лиману в VI ст. до н. є. Стародавні ольвіополіти вважали виноград «дарунком неба» і залишили нам у спадок не тільки технологію виготовлення вина, а й усталену віками етику його вживання.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвиноградарствоuk
dc.subjectтехнологія переробкиuk
dc.subjectвиноробствоuk
dc.subjectісторія розвиткуuk
dc.subjectсучасний станuk
dc.subjectпроблеми галузіuk
dc.titleТехнологія переробки виноградуuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tuz_M.KL_TPV.pdf336,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.