Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472
Назва: Технологія переробки винограду
Автори: Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
Ключові слова: виноградарство
технологія переробки
виноробство
історія розвитку
сучасний стан
проблеми галузі
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Туз, М. С. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія переробки винограду" [Електронний ресурс] : для студ. ф-ту агротехнологій 5 курсу денної форми навч. з напрямку підгот. 7.09010101 "Агрономія" / М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): На Південь України виноградна лоза потрапила ще в дохристиянську епоху. Завезли її сюди переселенці з материкової Греції (міста Мілет). Початок розвитку цієї галузі було покладено в Ольвії – містідержаві, заснованому на правому березі Південнобузького лиману в VI ст. до н. є. Стародавні ольвіополіти вважали виноград «дарунком неба» і залишили нам у спадок не тільки технологію виготовлення вина, а й усталену віками етику його вживання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3472
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tuz_M.KL_TPV.pdf336,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.