Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБондар, Алла Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorБондарь, Алла Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorBondar, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorАртеменко, А. А.-
dc.date.accessioned2018-05-08T08:18:54Z-
dc.date.available2018-05-08T08:18:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАртеменко А. А. Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях / А. А. Артеменко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 3-7.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520-
dc.description.abstractДезінфекція – комплекс заходів, спрямованих на знешкодження у зовнішньому середовищі патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, запобігання захворюванням людини й тварин. Дезінфекцію проводять у всіх господарствах із метою запобігання інфекційних хвороб. На сучасних фермах широко впроваджують у використання новітні засоби та обладнання для дезінфекції.uk
dc.language.isootheruk
dc.subjectдезінфекціяuk
dc.subjectочищенняuk
dc.subjectбактерицидна діяuk
dc.titleГігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщенняхuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal17_10_01.pdf347,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.