Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Назва: | Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях |
Автори: | Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель Bondar, Alla, scientific director Артеменко, А. А. |
Ключові слова: | дезінфекція очищення бактерицидна дія |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Артеменко А. А. Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях / А. А. Артеменко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 3-7. |
Короткий огляд (реферат): | Дезінфекція – комплекс заходів, спрямованих на знешкодження у зовнішньому середовищі патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, запобігання захворюванням людини й тварин. Дезінфекцію проводять у всіх господарствах із метою запобігання інфекційних хвороб. На сучасних фермах широко впроваджують у використання новітні засоби та обладнання для дезінфекції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal17_10_01.pdf | 347,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.