Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Title: Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях
Authors: Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник
Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель
Bondar, Alla, scientific director
Артеменко, А. А.
Keywords: дезінфекція
очищення
бактерицидна дія
Issue Date: 2017
Citation: Артеменко А. А. Гігієнічно-інноваційні вимоги до дезінфекції в тваринницьких приміщеннях / А. А. Артеменко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 3-7.
Abstract: Дезінфекція – комплекс заходів, спрямованих на знешкодження у зовнішньому середовищі патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, запобігання захворюванням людини й тварин. Дезінфекцію проводять у всіх господарствах із метою запобігання інфекційних хвороб. На сучасних фермах широко впроваджують у використання новітні засоби та обладнання для дезінфекції.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal17_10_01.pdf347,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.