Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Назва: Оцінка харчової цінності риби живої та розробленої
Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Дацук, Антон Геннадійович
Danylchuk, Galyna
Datshuk, Anton
Ключові слова: розробка риби
морфометричні показники
коефіцієнт м’ясності
вихід філе
cutting fish
morphometric parameters
coefficient of mesnosti
exit fillet
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Danylchuk G. A. Evaluation of the nutritive value of fish alive and developed / G. A. Danylchuk, A. G. Datshuk // Наука, освіта, суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку / ГО «Інститут інноваційної освіти»; Науково-учбовий центр прикладної інформатики НАН України. У 2-х частинах. – Київ : ГО «Інститут інноваційної освіти», 2016. – ч. 2. – С. 198-201.
Короткий огляд (реферат): В статті висвітлені питання товарної якості, харчової цінності риби свіжої та розробленої, її морфометричних параметрів, а також оцінки м`ясних якостей різних видів риб.
The article highlights the issues of marketable quality, nutritional value of fresh and cut fish, its morphometric parameters, as well as the assessment of meat qualities of different types of fish.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3686
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данильчук_Стаття_.pdf129,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.