Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-31T09:25:15Z | - |
dc.date.available | 2018-05-31T09:25:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Горбенко О. А. Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / О. А. Горбенко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв, 25 - 27 квітня 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 3-8. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) в процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | овоче-баштанні культури | uk |
dc.subject | технологічна маса | uk |
dc.subject | маса насінників | uk |
dc.subject | якісний склад | uk |
dc.title | Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prof_vukl_2018_01.pdf | 495,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.