Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorГорбенко, Елена Андреевна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.date.accessioned2018-05-31T09:25:15Z-
dc.date.available2018-05-31T09:25:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГорбенко О. А. Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / О. А. Горбенко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв, 25 - 27 квітня 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 3-8.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) в процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectовоче-баштанні культуриuk
dc.subjectтехнологічна масаuk
dc.subjectмаса насінниківuk
dc.subjectякісний складuk
dc.titleДослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культурuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prof_vukl_2018_01.pdf495,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.