Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Назва: Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур
Автори: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Ключові слова: овоче-баштанні культури
технологічна маса
маса насінників
якісний склад
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Горбенко О. А. Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / О. А. Горбенко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв, 25 - 27 квітня 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 3-8.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) в процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Розташовується у зібраннях:Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prof_vukl_2018_01.pdf495,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.