Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Title: Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Keywords: овоче-баштанні культури
технологічна маса
маса насінників
якісний склад
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Горбенко О. А. Дослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / О. А. Горбенко // Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні : матеріали причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу, м. Миколаїв, 25 - 27 квітня 2018 р. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – С. 3-8.
Abstract: У статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) в процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Appears in Collections:Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prof_vukl_2018_01.pdf495,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.