Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойленко, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorSamoylenko, Mykola-
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.date.accessioned2018-06-06T10:55:33Z-
dc.date.available2018-06-06T10:55:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВиноградарство [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання контрольних робіт студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" освітнього ступеня "Бакалавр" / уклад. М. О. Самойленко, А. В. Дробітько. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938-
dc.description.abstractЗначення виноградарства загальновідомо: забезпечення населення свіжим і сушеним виноградом, а виноробну, консервну і кондитерську промисловість ― сировиною.Безумовно, виноградарство відноситься до числа найбільш інтенсивних і складних галузей сільськогосподарського виробництва, що вимагають специфічної технології, системи машин і робочої сили певної кваліфікації. У зв'язку з цим великого значення набуває підготовка кваліфікованих кадрів по догляду за насадженнями.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвиноградарствоuk
dc.subjectкультивуванняuk
dc.subjectсільськогосподарські культуриuk
dc.subjectвиноробствоuk
dc.subjectсільськогосподарське виробництвоuk
dc.subjectсорти виноградуuk
dc.titleВиноградарствоuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samoylenko_M.Vynogradarstvo_Kontr.pdf378,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.