Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Title: Виноградарство
Authors: Самойленко, Микола Олександрович
Samoylenko, Mykola
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Keywords: виноградарство
культивування
сільськогосподарські культури
виноробство
сільськогосподарське виробництво
сорти винограду
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Виноградарство [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання контрольних робіт студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" освітнього ступеня "Бакалавр" / уклад. М. О. Самойленко, А. В. Дробітько. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с.
Abstract: Значення виноградарства загальновідомо: забезпечення населення свіжим і сушеним виноградом, а виноробну, консервну і кондитерську промисловість ― сировиною.Безумовно, виноградарство відноситься до числа найбільш інтенсивних і складних галузей сільськогосподарського виробництва, що вимагають специфічної технології, системи машин і робочої сили певної кваліфікації. У зв'язку з цим великого значення набуває підготовка кваліфікованих кадрів по догляду за насадженнями.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samoylenko_M.Vynogradarstvo_Kontr.pdf378,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.