Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938
Назва: | Виноградарство |
Автори: | Самойленко, Микола Олександрович Samoylenko, Mykola Дробітько, Антоніна Вікторівна Drobitko, Antonina |
Ключові слова: | виноградарство культивування сільськогосподарські культури виноробство сільськогосподарське виробництво сорти винограду |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Виноградарство [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання контрольних робіт студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" освітнього ступеня "Бакалавр" / уклад. М. О. Самойленко, А. В. Дробітько. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с. |
Короткий огляд (реферат): | Значення виноградарства загальновідомо: забезпечення населення свіжим і сушеним виноградом, а виноробну, консервну і кондитерську промисловість ― сировиною.Безумовно, виноградарство відноситься до числа найбільш інтенсивних і складних галузей сільськогосподарського виробництва, що вимагають специфічної технології, системи машин і робочої сили певної кваліфікації. У зв'язку з цим великого значення набуває підготовка кваліфікованих кадрів по догляду за насадженнями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3938 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samoylenko_M.Vynogradarstvo_Kontr.pdf | 378,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.