Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
Title: Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку
Authors: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Горбенко, Елена Андреевна, научный руководитель
Gorbenko, Elena, scientific director
Палій, М. М.
Paliy, M.
Кондрацький, В. А.
Kondratsʹkyy, V.
Keywords: переробка томатів
переробка томатної сировини
схема переробки
tomatoes
processing of tomatoes
chipping machines
constructive solution for separating juice
vegetable raw materials
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Палій М. М. Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку / М. М. Палій, В. А. Кондрацький ; наук. кер. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 19-21.
Abstract: Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки томатів і складено загальну технологічну схему переробки томатної сировини. Вивчено конструкції подрібнювальних машин і запропоновано конструктивне рішення машини для відокремлення соку з плодоовочевої сировини.
There are analyzed the technological schemes of processing of tomatoes an. It is studied the design of chipping machines and proposed a constructive solution for separating juice from fruit and vegetable raw materials.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30 Студ коф_2018_07.pdf664,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.