Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068
Назва: | Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник Горбенко, Елена Андреевна, научный руководитель Gorbenko, Elena, scientific director Палій, М. М. Paliy, M. Кондрацький, В. А. Kondratsʹkyy, V. |
Ключові слова: | переробка томатів переробка томатної сировини схема переробки tomatoes processing of tomatoes chipping machines constructive solution for separating juice vegetable raw materials |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Палій М. М. Аналіз технологічного процесу виробництва томатного соку / М. М. Палій, В. А. Кондрацький ; наук. кер. О. А. Горбенко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 30-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв 28 - 30 березня 2018 р / Міністерство освіти і науки України; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв: МНАУ, 2018. – С. 19-21. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки томатів і складено загальну
технологічну схему переробки томатної сировини. Вивчено конструкції подрібнювальних
машин і запропоновано конструктивне рішення машини для відокремлення соку з
плодоовочевої сировини. There are analyzed the technological schemes of processing of tomatoes an. It is studied the design of chipping machines and proposed a constructive solution for separating juice from fruit and vegetable raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4068 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2018 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
30 Студ коф_2018_07.pdf | 664,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.