Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Назва: | Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник Gorbenko, Elena, scientific director Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director Кушніренко, С. М. Стрельченко, І. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і
складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє
скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією
машиною. Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кушніренко-28 Студ коф_2016.pdf | 334,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.