Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Title: Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
Authors: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник
Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director
Кушніренко, С. М.
Стрельченко, І. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107.
Abstract: Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією машиною.
Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кушніренко-28 Студ коф_2016.pdf334,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.