Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Title: Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини
Authors: Норинський, Олексій Ігорович, науковий керівник
Norinskiy, Aleksey, scientific director
Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Юрескул, Р. В.
Корчаковська, К. Г.
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Юрескул Р. В. Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини / Р. В. Юрескул, К. Г. Корчаковська // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 109-111.
Abstract: Досліджено процес подрібнення м'ясної сировини за рахунок профілювання форми ріжучої кромки леза ножа і визначено закономірності розподілу отворів в ножовій решітці. Запропоновано конструкцію ножа вовчка для подрібнення м‘ясної сировини.
The process of grinding raw meat by profiling forms the cutting edge knife blade and defined patterns of distribution stab holes in the lattice. The construction broomrape knife for chopping raw meat.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юрескул-1-28 Студ коф_2016.pdf315,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.