Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНоринський, Олексій Ігорович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorNorinskiy, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.advisorГорбенко, Олена Андріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorGorbenko, Elena, scientific director-
dc.contributor.authorЮрескул, Р. В.-
dc.contributor.authorКорчаковська, К. Г.-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:49:42Z-
dc.date.available2018-06-19T11:49:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЮрескул Р. В. Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини / Р. В. Юрескул, К. Г. Корчаковська // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 109-111.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216-
dc.description.abstractДосліджено процес подрібнення м'ясної сировини за рахунок профілювання форми ріжучої кромки леза ножа і визначено закономірності розподілу отворів в ножовій решітці. Запропоновано конструкцію ножа вовчка для подрібнення м‘ясної сировини.uk
dc.description.abstractThe process of grinding raw meat by profiling forms the cutting edge knife blade and defined patterns of distribution stab holes in the lattice. The construction broomrape knife for chopping raw meat.-
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.titleОбгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировиниuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрескул-1-28 Студ коф_2016.pdf315,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.