Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216
Назва: | Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини |
Автори: | Норинський, Олексій Ігорович, науковий керівник Norinskiy, Aleksey, scientific director Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник Gorbenko, Elena, scientific director Юрескул, Р. В. Корчаковська, К. Г. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Юрескул Р. В. Обгрунтування вибору конструкції ножа вовчка для подрібнення м’ясної сировини / Р. В. Юрескул, К. Г. Корчаковська // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 109-111. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено процес подрібнення м'ясної сировини за рахунок профілювання форми
ріжучої кромки леза ножа і визначено закономірності розподілу отворів в ножовій решітці. Запропоновано конструкцію ножа вовчка для подрібнення м‘ясної сировини. The process of grinding raw meat by profiling forms the cutting edge knife blade and defined patterns of distribution stab holes in the lattice. The construction broomrape knife for chopping raw meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4216 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юрескул-1-28 Студ коф_2016.pdf | 315,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.