Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4406
Назва: Аналіз технологічного процесу виробництва комбікормів з вдосконаленням конструкції подрібнювача зерна
Інші назви: Analysis of the technological process of animal feed production with improved design grain refiner
Автори: Чернов, І. В.
Чернов, И. В.
Chernov, I.
Шадзінський, Я. О.
Шадзинский, Я. А.
Shadzinskiy, YA.
Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Elena
Ключові слова: подрібнювач зерна
дробарка ударно-стираючої дії
робоча камера
зернова складова комбікорму
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чернов І. В. Аналіз технологічного процесу виробництва комбікормів з вдосконаленням конструкції подрібнювача зерна / І. В. Чернов, Я. О. Шадзінський, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2016 : матеріали ХII Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 20-22 вересня 2016 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – C. 68-71.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технологічний процес виробництва комбікормів. На базі аналізу існуючих конструкцій для подрібнення зерна, запропоновано конструктивне рішення, яке дозволяє підвищити ефективність і якість подрібнення зернової складової комбікорму.
The article describes the process of production of animal feed. Based on the analysis of existing structures to grind grain, it proposed a constructive solution that improves the efficiency and quality of grinding grain component of animal feed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4406
Розташовується у зібраннях:Перспективна техніка і технології - 2016
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PTT_2016_01.pdf443,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.