Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4413
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кропивницький, О. О. | - |
dc.contributor.author | Кропивницкий, А. А. | - |
dc.contributor.author | Kropivnickij, O. O. | - |
dc.contributor.author | Глєбов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Глебов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Glеbov, A. V. | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-27T09:39:27Z | - |
dc.date.available | 2018-06-27T09:39:27Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кропивницький О. О. Аналіз відомих технологій виробництва крупи гречаної / О. О. Кропивницький, А. В. Глєбов, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2016 : матеріали ХII Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 20-22 вересня 2016 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – C. 76-83. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4413 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто відомі технології виробництва гречаної крупи. Досліджено спосіб виготовлення гречаної крупи, що дозволяє значно зменшити внутрішньозаводський оборот продукту, підвищити продуктивність і ефективність технологічного процесу вироблення крупи. Для підготовки зерна гречки до переробки в крупу після очищення її піддають гідротермічній обробці, що включає операції пропарювання, сушки, охолодження. Пропарювач зерна - апарат А9-БПБ з автоматичним управлінням призначений для обробки парою гречки, проса, вівса, пшениці, рису та ін. | uk |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены известные технологии производства гречневой крупы. Исследован способ изготовления гречневой крупы, что позволяет значительно уменьшить внутризаводской оборот продукта, повысить производительность и эффективность технологического процесса выработки крупы. Для подготовки зерна гречихи к переработке в крупу после очистки ее подвергают гидротермической обработке, включая операции пропаривания, сушки, охлаждения. Пропарщик зерна - аппарат А9-БПБ с автоматическим управлением предназначен для обработки паром гречки, проса, овса, пшеницы, риса и др. | - |
dc.description.abstract | The article describes the known technology of buckwheat production. Researched method of producing buckwheat, which can significantly reduce inplant product turnover, increase productivity and efficiency of the process to develop grains. To prepare for the processing buckwheat groats in after cleaning it is subjected to hydrothermal treatment, which includes operations of steaming, drying, cooling. Grain steamer – designed for steaming buckwheat, millet, oats, wheat, rice and others. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | крупа гречана | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | лущення | uk |
dc.subject | пропарювач зерна | uk |
dc.title | Аналіз відомих технологій виробництва крупи гречаної | uk |
dc.title.alternative | Анализ известных технологий производства крупы гречневой | uk |
dc.title.alternative | Analysis of technologies buckwheat production | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Перспективна техніка і технології - 2016 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PTT_2016_03.pdf | 419,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.