Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4414
Title: Обґрунтування конструктивних та режимних параметрів дробарки фуражного зерна
Other Titles: Обоснование конструктивних и режимних параметров дробилки фуражного зерна
Background design and operational parameters of the crusher feed grain
Authors: Полудень, А. Д.
Poluden, А.
Стрюк, О. О.
Stryuk, O.
Некрасов, В. С.
Nekrasov, V.
Горбенко, Олена Андріївна
Горбенко, Елена Андреевна
Gorbenko, Olena
Keywords: зернодробарка
фуражне зерно
перетирання зерна
роздавлювання
голкоподібний ударний елемент
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Обґрунтування конструктивних та режимних параметрів дробарки фуражного зерна / А. Д. Полудень, О. О. Стрюк, В. С. Некрасов, О. А. Горбенко // Перспективна техніка і технології – 2016 : матеріали ХII Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 20-22 вересня 2016 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – C. 83-87.
Abstract: На базі аналізу існуючих вітчизняних та зарубіжних конструкцій для дроблення фуражного зерна, запропоновано конструктивне рішення, яке може бути застосоване у господарствах різних форм власності.
На основе анализа существующих отечественных и зарубежных конструкций для дробления фуражного зерна, предложено конструктивное решение, которое может быть применено в хозяйствах различных форм собственности.
Based on analysis of existing national and international structures for crushing coarse grains , proposed a constructive solution that can be used in farms of different ownership.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4414
Appears in Collections:Перспективна техніка і технології - 2016
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PTT_2016_04.pdf426,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.