Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorLugovoy, Sergey-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.date.accessioned2018-08-06T13:05:54Z-
dc.date.available2018-08-06T13:05:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444-
dc.description.abstractВ курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкласифікація свинейuk
dc.subjectБіологічні особливості свинейuk
dc.subjectФактори породоутворенняuk
dc.subjectвластивості породиuk
dc.subjectГодівля свиноматокuk
dc.subjectВідгодівля свинейuk
dc.subjectтехніка безпеки у свинарствіuk
dc.subjectВиробництво свининиuk
dc.subjectСелекція свинейuk
dc.subjectМенеджмент у свинарствіuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарстваuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.