Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Лихач, Анна Василівна | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Likhach, Anna | - |
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Lugovoy, Sergey | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-06T13:05:54Z | - |
dc.date.available | 2018-08-06T13:05:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 | - |
dc.description.abstract | В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | класифікація свиней | uk |
dc.subject | Біологічні особливості свиней | uk |
dc.subject | Фактори породоутворення | uk |
dc.subject | властивості породи | uk |
dc.subject | Годівля свиноматок | uk |
dc.subject | Відгодівля свиней | uk |
dc.subject | техніка безпеки у свинарстві | uk |
dc.subject | Виробництво свинини | uk |
dc.subject | Селекція свиней | uk |
dc.subject | Менеджмент у свинарстві | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.