Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Назва: | Технологія виробництва продукції свинарства |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Лихач, Анна Василівна Likhach, Vadym Likhach, Anna Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Ключові слова: | класифікація свиней Біологічні особливості свиней Фактори породоутворення властивості породи Годівля свиноматок Відгодівля свиней техніка безпеки у свинарстві Виробництво свинини Селекція свиней Менеджмент у свинарстві |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с. |
Короткий огляд (реферат): | В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.