Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Title: Технологія виробництва продукції свинарства
Authors: Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Анна Василівна
Likhach, Vadym
Likhach, Anna
Топіха, Віра Сергіївна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Луговий, Сергій Іванович
Lugovoy, Sergey
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Keywords: класифікація свиней
Біологічні особливості свиней
Фактори породоутворення
властивості породи
Годівля свиноматок
Відгодівля свиней
техніка безпеки у свинарстві
Виробництво свинини
Селекція свиней
Менеджмент у свинарстві
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с.
Abstract: В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf2,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.