Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444
Title: | Технологія виробництва продукції свинарства |
Authors: | Лихач, Вадим Ярославович Лихач, Анна Василівна Likhach, Vadym Likhach, Anna Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Keywords: | класифікація свиней Біологічні особливості свиней Фактори породоутворення властивості породи Годівля свиноматок Відгодівля свиней техніка безпеки у свинарстві Виробництво свинини Селекція свиней Менеджмент у свинарстві |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с. |
Abstract: | В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.