Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654
Назва: | Контроль якості та безпечності продукції |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович Стародубец, Алексей Александрович Starodubets, Aleksey |
Ключові слова: | контроль якості продукція тваринництва забруднювальні речовини харчові продукти маркування токсико- гігієнічна характеристика |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Контроль якості та безпечності продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. - практ. робіт студ. денної та заоч. форми навч. за спец. 8.09010201 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Стародубець. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 32 с. |
Опис: | Основу оцінки якості харчових продуктів складає використання сучасних методів аналізу: спектрального, хроматографічного, люмінесцентного, реологічного та ін. Дослідження, що проводяться на етапі розроблення технології, дозволяють визначати стандартні показники якості харчової продукції, що входять до нормативної документації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4654 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Starodubets_O.Kontr_yakosti_LPR.pdf | 372,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.