Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наконечна, Тетяна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Татьяна Витальевна | - |
dc.contributor.author | Nakonechna, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-10T08:00:09Z | - |
dc.date.available | 2018-10-10T08:00:09Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695 | - |
dc.description | «Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | переробка м'яса | uk |
dc.subject | мікробіологія м'яса | uk |
dc.subject | м'ясні продукти | uk |
dc.subject | якість м'ясних продуктів | uk |
dc.subject | показники безпеки | uk |
dc.subject | ветеринарно-санітарні вимоги | uk |
dc.title | Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nakonechna_T.MMMP_Samost.pdf | 584,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.