Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Назва: Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів
Автори: Наконечна, Тетяна Віталіївна
Наконечна, Татьяна Витальевна
Nakonechna, Tatyana
Ключові слова: переробка м'яса
мікробіологія м'яса
м'ясні продукти
якість м'ясних продуктів
показники безпеки
ветеринарно-санітарні вимоги
Дата публікації: 2015
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с.
Опис: «Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nakonechna_T.MMMP_Samost.pdf584,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.