Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
Title: | Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів |
Authors: | Наконечна, Тетяна Віталіївна Наконечна, Татьяна Витальевна Nakonechna, Tatyana |
Keywords: | переробка м'яса мікробіологія м'яса м'ясні продукти якість м'ясних продуктів показники безпеки ветеринарно-санітарні вимоги |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с. |
Description: | «Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nakonechna_T.MMMP_Samost.pdf | 584,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.