Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Title: Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
Технология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Technology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Keywords: Технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
Технология переработки зерна
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
The technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с.
Abstract: Надано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання
Даны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Recommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. рек. ТВБКК курс. роб. 2018.pdf394,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.