Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.date.accessioned2018-10-18T10:46:25Z-
dc.date.available2018-10-18T10:46:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751-
dc.description.abstractНадано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчанняuk
dc.description.abstractДаны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения-
dc.description.abstractRecommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education-
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectТехнологія переробки зернаuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectпомольні сумішіuk
dc.subjectвихід крупuk
dc.subjectборошномельне виробництвоuk
dc.subjectТехнология переработки зернаuk
dc.subjectкомбикормuk
dc.subjectпомольные смесиuk
dc.subjectвыход крупuk
dc.subjectмукомольное производствоuk
dc.subjectThe technology of processing of grainuk
dc.subjectflouruk
dc.subjectfeeduk
dc.subjectgrinding the mixtureuk
dc.subjectthe yield of cerealsuk
dc.subjectflour productionuk
dc.titleТехнологія виробництва борошна, круп і комбікормуuk
dc.titleТехнология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения-
dc.titleTechnology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education-
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ТВБКК курс. роб. 2018.pdf394,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.