Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-18T10:46:25Z | - |
dc.date.available | 2018-10-18T10:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751 | - |
dc.description.abstract | Надано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання | uk |
dc.description.abstract | Даны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения | - |
dc.description.abstract | Recommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Технологія переробки зерна | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | помольні суміші | uk |
dc.subject | вихід круп | uk |
dc.subject | борошномельне виробництво | uk |
dc.subject | Технология переработки зерна | uk |
dc.subject | комбикорм | uk |
dc.subject | помольные смеси | uk |
dc.subject | выход круп | uk |
dc.subject | мукомольное производство | uk |
dc.subject | The technology of processing of grain | uk |
dc.subject | flour | uk |
dc.subject | feed | uk |
dc.subject | grinding the mixture | uk |
dc.subject | the yield of cereals | uk |
dc.subject | flour production | uk |
dc.title | Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму | uk |
dc.title | Технология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения | - |
dc.title | Technology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education | - |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод. рек. ТВБКК курс. роб. 2018.pdf | 394,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.