Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Назва: Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
Технология производства муки, круп и комбикормов: методические рекомендации по выполнению курсовой работы для соискателей высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Technology of flour, groats and mixed fodder production: methodical recommendations for the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Ключові слова: Технологія переробки зерна
борошно
комбікорм
помольні суміші
вихід круп
борошномельне виробництво
Технология переработки зерна
комбикорм
помольные смеси
выход круп
мукомольное производство
The technology of processing of grain
flour
feed
grinding the mixture
the yield of cereals
flour production
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання / І. Д. Дудяк. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): Надано рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачам вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» денної форми навчання
Даны рекомендации по выполнению курсовой работы соискателям высшего образования степени «магистр» специальности 201 «Агрономия» дневной формы обучения
Recommendations on the implementation of course work for higher education graduates of the "Master" specialty 201 "Agronomy" of full-time education
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4751
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод. рек. ТВБКК курс. роб. 2018.pdf394,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.