Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
dc.contributor.author | Туз, Максим Сергійович | - |
dc.contributor.author | Туз, Максим Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Tuz, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-02T09:04:48Z | - |
dc.date.available | 2018-11-02T09:04:48Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797 | - |
dc.description | Техніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками». | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | комбікорми | uk |
dc.subject | круповіддільні машини | uk |
dc.subject | технологія переробки | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.title | Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf | 2,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.