Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергеевич-
dc.contributor.authorTuz, Maksym-
dc.date.accessioned2018-11-02T09:04:48Z-
dc.date.available2018-11-02T09:04:48Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797-
dc.descriptionТехніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками».uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectкомбікормиuk
dc.subjectкруповіддільні машиниuk
dc.subjectтехнологія переробкиuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.titleТехнологія виробництва борошна, круп та комбікормівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf2,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.