Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
Назва: | Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Туз, Максим Сергійович Туз, Максим Сергеевич Tuz, Maksym |
Ключові слова: | зерно борошно комбікорми круповіддільні машини технологія переробки продукти харчування |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с. |
Опис: | Техніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf | 2,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.