Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
Title: Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів
Authors: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
Keywords: зерно
борошно
комбікорми
круповіддільні машини
технологія переробки
продукти харчування
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва борошна, круп та комбікормів [Електронний ресурс] : метод .реком. щодо викон. лаб. робіт студ. денної форми навч. спец. 8.09010101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 139 с.
Description: Техніка і технологія виробництва борошна тісно пов'язані з роз-витком цивілізації. Тому історію розвитку борошномельного вироб-ництва доцільно розглядати за етапами розвитку людського суспільс-тва. Найбільш повний аналіз історичного розвитку борошномельного виробництва зробив професор Я. М. Купріц (1951 р.). Переробка зер-на в крупу чи борошно з'явилась з появою на Землі землеробства. В той далекий період люди навчились подрібнювати зерна примітивним знаряддям виробництва, яке пізніше назвали «зернотерками».
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4797
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudyak_I.TVBKK_Lab.pdf2,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.