Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Назва: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Автори: | Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
Ключові слова: | сільськогосподарська продукція технологія виробництва тваринництво м’ясна продуктивність поживність кормів зоогігієнічні вимоги |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с. |
Опис: | Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Galimov_S.TVPSGP_Lab.pdf | 549,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.