Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802| Назва: | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва |
| Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
| Ключові слова: | рослинництво зберігання і переробка зерно комбікорми організація виробництва післязбиральна обробка |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 1 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. занять студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 95 с. |
| Опис: | Комплекс організаційних заходів щодо зберігання і переробки сільськогосподарської продукції ще донедавна здійснювала єдина державна система заготівель. Зокрема, товарне зерно зберігали виключно на державних хлібоприймальних пунктах, які постачали його великим підприємствам з виробництва борошна, крупів, пива, олії, комбікормів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4802 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dudiak_I.TZPPR_Lab.pdf | 664,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.