Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хомик, О. В. | - |
dc.contributor.author | Khomik, O. | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-15T07:49:49Z | - |
dc.date.available | 2018-11-15T07:49:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Органолептична оцінка варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу / Л. О. Стріха, О. В. Хомик // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2016. – Вип. 7 (30). – С. 194-196. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844 | - |
dc.description.abstract | У статті викладено результати досліджень показників органолептичної оцінки варених ков- бас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено низький рівень показників мінливості органолептичної оцінки ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. | uk |
dc.description.abstract | Изложены результаты исследований качественных и количественных показателей вареных колбас производимых при различных способах приготовления фарша и влияние параметров технологических процессов приготовления фарша на количественные и качественные показатели колбас. | - |
dc.description.abstract | The results of researches of qualitative and quantitative indices of cooked sausages produced at different methods of ground preparation and influence of parameters of technological processes of minced meat preparation on quantitative and qualitative indicators of sausages are presented. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | варені ковбаси | uk |
dc.subject | зовнішній вигляд | uk |
dc.subject | консистенція | uk |
dc.subject | запах | uk |
dc.subject | соковитість | uk |
dc.subject | показник мінливості | uk |
dc.subject | органолептические показатели | uk |
dc.subject | вареные колбасы | uk |
dc.subject | внешний вид | uk |
dc.subject | консистенция | uk |
dc.subject | показатель изменчивости | uk |
dc.subject | organoleptic characteristics | uk |
dc.subject | cooked sausage | uk |
dc.subject | appearance | uk |
dc.subject | texture | uk |
dc.subject | aroma | uk |
dc.subject | juiciness | uk |
dc.subject | index volatility. | uk |
dc.title | Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу | uk |
dc.title | Органолептической оценки вареных колбас, изготовленным по технологии одного фарша | - |
dc.title | Organoleptic assessment of varnish kobbas manufactured by technology of one carcass | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vsna_tvar_2016_7_34.pdf | 961,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.