Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Назва: Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу
Органолептической оценки вареных колбас, изготовленным по технологии одного фарша
Organoleptic assessment of varnish kobbas manufactured by technology of one carcass
Автори: Хомик, О. В.
Khomik, O.
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: органолептичні показники
варені ковбаси
зовнішній вигляд
консистенція
запах
соковитість
показник мінливості
органолептические показатели
вареные колбасы
внешний вид
консистенция
показатель изменчивости
organoleptic characteristics
cooked sausage
appearance
texture
aroma
juiciness
index volatility.
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Стріха Л. О. Органолептична оцінка варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу / Л. О. Стріха, О. В. Хомик // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2016. – Вип. 7 (30). – С. 194-196.
Короткий огляд (реферат): У статті викладено результати досліджень показників органолептичної оцінки варених ков- бас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено низький рівень показників мінливості органолептичної оцінки ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу.
Изложены результаты исследований качественных и количественных показателей вареных колбас производимых при различных способах приготовления фарша и влияние параметров технологических процессов приготовления фарша на количественные и качественные показатели колбас.
The results of researches of qualitative and quantitative indices of cooked sausages produced at different methods of ground preparation and influence of parameters of technological processes of minced meat preparation on quantitative and qualitative indicators of sausages are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vsna_tvar_2016_7_34.pdf961,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.