Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСморочинський, Олександр Михайлович-
dc.contributor.authorSmorochynskiy, O.-
dc.contributor.authorВащенко, О. І.-
dc.contributor.authorVashchenko, O.-
dc.contributor.authorСморочинский, Александр Михайлович-
dc.date.accessioned2018-11-15T08:32:04Z-
dc.date.available2018-11-15T08:32:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848-
dc.description.abstractВ статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту напівфабрикатів вище 20%.uk
dc.description.abstractThe article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk
dc.subjectфізико- хімічні показникиuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.subjecttechnologyuk
dc.subjectproductionuk
dc.subjectmeat semi-finished productsuk
dc.subjectphysicochemical indicatorsuk
dc.subjectprofitabilityuk
dc.titleТехнологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїuk
dc.titleTechnology improvement of meat semi-finished products on processing line-
dc.titleТехнология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf197,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.