Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Сморочинський, Олександр Михайлович | - |
dc.contributor.author | Smorochynskiy, O. | - |
dc.contributor.author | Ващенко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Vashchenko, O. | - |
dc.contributor.author | Сморочинский, Александр Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-15T08:32:04Z | - |
dc.date.available | 2018-11-15T08:32:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848 | - |
dc.description.abstract | В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту напівфабрикатів вище 20%. | uk |
dc.description.abstract | The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk |
dc.subject | фізико- хімічні показники | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | technology | uk |
dc.subject | production | uk |
dc.subject | meat semi-finished products | uk |
dc.subject | physicochemical indicators | uk |
dc.subject | profitability | uk |
dc.title | Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії | uk |
dc.title | Technology improvement of meat semi-finished products on processing line | - |
dc.title | Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття. Сморочинський ХДАУ 2018.pdf | 197,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.